Банк Київ почав перераховувати столиці кошти, сплачені киянами за комунальні послуги

Банк Київ почав перераховувати столиці кошти, сплачені киянами за комунальні послуги
gart.org.ua

Як повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації, про це проінформував директор комунального підприємства Головний інформаційно-обчислювальний центр Станіслав Каплуненко.

Каплуненко повідомив, що із загальної суми, яка була сплачена киянами за комунальні послуги, а це 3 млн. 625 тис. 503 грн. 6 коп., уже повернуті кошти, які сплатили в центральному  відділення АКБ Київ у сумі 2 млн. 806 тис. 362 грн.  

Таким чином, на сьогоднішній день сума, яку повинен ще перерахувати АКБ Київ у КП ГІОЦ, становить 819 тис. 140 грн. 86 коп.

За словами Каплуненка, дуже важливо, що розрахувалася Оболонська  філія, адже в Оболонському районі постраждало 10 тис. киян.   

Тим часом, дотепер не перерахували кошти три відділення АКБ Київ, зокрема Подільська, Святошинська і Харківська філії.

Каплуненко пояснив, що повертати кошти, сплачені киянами, банк Київ почав на вимогу прокуратури столиці, яка, за зверненням ГІОЦ провела перевірку законності дій службових осіб АКБ Київ при здійснення перерахування комунальних платежів населення.

У свою чергу, прес-служба КМДА нагадує, що жителі Києва, які сплатили в січні і лютому 2009 року рахунки за житлово-комунальні послуги в АКБ Київ і його відділення, стали заручниками незадовільного фінансового стану банку, адже сплачені кошти не надійшли на розподільний рахунок КП ГІОЦ і відповідно не надійшли на рахунки житлових організацій і організацій - постачальників комунальних послуг.

Поки столична влада не планує продовжувати співпрацю з АКБ Київ, з яким уже розірвала угоду.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK