Дело повідомило про переїзд ПР у нову будівлю. Регіонали спростовують

Дело повідомило про переїзд ПР у нову будівлю. Регіонали спростовують
АР

Дело пише, що інформацію про майбутній переїзд підтвердили депутати Василь Грицак і Юрій Воропаєв.

За словами джерела в партії, нове приміщення дозволить створити комфортні умови для роботи партійців. Наприклад, лідер партії Віктор Янукович отримає у своє розпорядження цілий поверх, тоді як в особняку на Липській, 10, де поки ще розташовано центральний офіс Партії регіонів, він не міг сподіватися на це.

За словами співрозмовника Дела, до переїзду регіоналів підштовхнуло гноблення. У дореволюційному особняку, де з 2005 року розміщено партійні структури, не вистачає місць навіть для високих партійних босів. Наприклад, немає свого партійного кабінету у Миколи Азарова та Сергія Ківалова.

За словами джерела, у новому дев'ятиповерховому будинку проблем із розміщенням не буде ні в кого. Один поверх займе Янукович, ще один - його 15 заступників. Під самим дахом розмістяться інформаційні служби партії, друкований орган. Також у загальні стіни з'їдуться київські обласна та міська партійні організації.

Водночас, Грицак не повідомив точної адреси, де розміститься ПР. "Біля кінотеатру Зоряний, але де саме, я не знаю", - сказав депутат. Дело пише, що, ймовірно, мова йде про єдину в окрузі дев'ятиповерхову офісно-адміністративну будівлю по вулиці Іванова.

Крім того, один із лідерів Партії регіонів Борис Колесніков повідомив, що партія не планує залишати офіс на Липській. "Ми маємо намір продовжити контракт на оренду приміщення на Липській", - заявив Колесніков.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK