Тейлор хоче, щоб американські туристи приїжджали в Крим

Тейлор хоче, щоб американські туристи приїжджали в Крим
glavred.info

В інтерв'ю українській службі радіо Свобода він пояснив, що "цілей для відкриття представництва кілька. По-перше, ми б хотіли заохотити інвесторів звернути увагу на Крим і збільшити інвестиції в цю частину України.

Також ми б хотіли заохотити більше американських туристів приїжджати до Криму, тому що кожен, хто там побував, знає, що це чудове місце. Іноді туристам потрібна допомога посольства, і якщо в нас буде там офіс, туристам  буде зручніше.  

По-третє, ми б хотіли налагодити більший обмін між США та Україною, і Кримом особливо", - сказав дипломат.

"По-четверте, ми б хотіли поширити наші програми допомоги на Крим. Зокрема, допомоги в сфері охорони здоров'я, наприклад, здоров'я матері та дитини. Нам вдалося досягти неабиякого успіху у поліпшенні здоров'я грудних дітей та їхніх матерів. Також у нас є хороший досвід роботи з місцевими мерами, яким ми допомагаємо в складанні бюджету, виділенні грошей, тощо. Ця робота ведеться у всій Україні, включно з Кримом. Ми б хотіли розширити цю роботу", - сказав він.  

"І п'ята причина, чому б ми хотіли бути більш близькими до Криму: це для того, щоб краще розуміти кримчан. Ми б хотіли, щоб кримчани краще розуміли американців", - підкреслив посол.

Тейлор констатував, що "в Криму є люди, яким не подобається те, що Сполучені Штати можуть відкрити своє представництво в Сімферополі. Ми його ще не відкрили і не відкриємо до тих пір, поки не будемо мати можливість проконсультуватися з кримською владою та Міністерством закордонних справ у Києві, так як положення про відкриття цього офісу є частиною Хартії про стратегічне партнерство, підписаної в грудні".


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK