У Борисполі затримали іноземку, яка намагалася вивезти з України немовля

У Борисполі затримали іноземку, яка намагалася вивезти з України немовля
tsn.ua

Як повідомила сьогодні Державна прикордонна служба України, 20 березня в аеропорту Бориспіль прикордонники звернули увагу на пару, яка реєструвалася на рейс Київ - Мілан.

66-річна громадянка Швейцарії та її 39-річний син - громадянин Італії - вивозили з України 3-місячну дівчинку.

Іноземці не мали на немовля жодних документів, крім свідоцтва на повернення в Італію, виданого в посольстві цієї країни в Україні.

Як з'ясувалося, дитина з'явилася на світ в одній з київських клінік репродуктивної технології та вивозилася іноземцями, за їхніми словами, цілком законно. Однак, жодного документу, який би підтверджував цей факт (довідка з клініки, свідоцтво про народження), вони не надали, власне, як і не пояснили, чи існують такі документи взагалі.

При цих обставинах прикордонники тимчасово відмовили громадянці Швейцарії разом з дитиною у виїзді і повідомили про це в Головне управління СБУ в Києві та Київській області.

Нагадаємо, минулого тижня донецькі прикордонники затримали росіянина, який намагався незаконно перетнути кордон з 4-річною донькою на руках. Порушник зізнався, що мати дитини, що проживає в місті Тячів Закарпатської області, знайшла собі іншого чоловіка. Приїхавши відвідати дочку, чоловік скористався хворобою жінки і взяв дівчинку начебто в магазин.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK