Москаль заявив, що нове крісло Попова - це плата Балоги за вибори в облраду

Москаль заявив, що нове крісло Попова - це плата Балоги за вибори в облраду
24.ua
"Виявляється, посада в СП може коштувати всього 14% бюлетенів в інтересах Єдиного Центру в далеко не найбільшій області України", - передала слова Москаля прес-служба НС.

"Ігор Попов вкотре відступив від тих моральних принципів, якими повинна була б керуватися його організація, і погодився називати чорне білим і навпаки", - також зазначив Москаль.

Крім того, він висловив упевненість, що відразу після оголошення результатів виборів до Тернопільської облради Попов повинен був залишити посаду голови правління КВУ.

"Оскільки саме ця громадська організація своєю мовчазною згодою зі свавіллям місцевих державних адміністрацій при проведенні позачергових виборів на Тернопільщині фактично стала співучасником їх фальсифікації", - пояснив нардеп.

"Тепер, після переходу Ігоря Попова на роботу в СП, - резюмував він, - весь склад КВУ має піти у відставку і саморозпуститися, тому що докази продажності його членів більш, ніж очевидні".

Нагадаємо, днями спікер Верховної Ради Володимир Литвин також заявив, що результати виборів до Тернопільської облради було сфальсифіковано і висловив побоювання, що те ж саме відбудеться і на наступних виборах по всій Україні.

Як повідомлялося, сьогодні, 24 березня, Президент України призначив Ігоря Попова - голову Комітету виборців України - заступником голови Секретаріату Президента Віктора Балоги - представником Президента у Верховній Раді. Раніше, 12 січня, Президент звільнив з цієї посади Петра Олійника.

Новопризначений заступник керівника Секретаріату Президента Ігор Попов заявив, що має намір сприяти покращенню діалогу між Президентом і парламентом. Зокрема, він зазначив, що "країна перебуває на порозі серії виборів".

"Тому під час усіх цих бурхливих процесів, які накладаються ще й на економічну кризу, природно, що саме інтереси виборців повинні бути першочерговими. Саме в цьому я бачу ідеологічну суть своєї роботи", - наголосив Попов.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK