У Запоріжжі крадіїв 17 автомобілів Lanos засудили до семи років в'язниці

У Запоріжжі крадіїв 17 автомобілів Lanos засудили до семи років в'язниці
ferio.ru

Як повідомила старший прокурор відділу Запорізької облпрокуратури Аліса Авраменко, "до складу організованої злочинної групи входило 4 особи - 2 жителі Запорізького регіону та 2 - Миколаївської області, які спеціалізувалися на викраденні автомобілів Lanos та їх перепродажу.

У ході досудового слідства було встановлено причетність членів злочинної групи до 17 заволодінь автомобілями.

"Крадуть виключно автомобілі Lanos, оскільки один із членів ОЗУ, які безпосередньо здійснювали викрадення," спеціалізувався "саме на цьому автомобілі і міг без проблем не тільки відкрити і завести його без ключа, але і відключити всі види сигналізації, що встановлюються на Lanos. За словами членів групи, при виборі автомобілів "під викрадення" свою роль відігравало також те, що саме Lanos було найлегше згодом реалізувати", - повідомила Авраменко.

За її словами, усі викрадені автомобілі мали мінімальний пробіг, і продавалися в Миколаївську та Одеську області, звідки, швидше за все, вже перепродувались далі.

"З огляду на повторність вчинення злочинів, той факт, що діями підсудних потерпілим було завдано значний матеріальний збиток, а також той факт, що 2 із членів групи раніше вже було засуджено за аналогічні злочини, місцевий суд засудив учасників ОЗУ до реальної міри покарання - позбавлення волі терміном на 7 років", - повідомила Авраменко.

Як повідомлялося, у 2007 році ДАІ поставила на 2 місце за крадіжками автомобілі Daewoo. У Державтоінспекції пояснили, що це пов'язано з можливістю легалізації машин та існуванням ринку збуту.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK