У Полтавській області працівниця банку привласнила понад мільйон гривень

У Полтавській області працівниця банку привласнила понад мільйон гривень
gaidamaky.pp.net.ua

Як повідомили в МВС України, вона уклала з фізичними особами угоди про прийняття грошових внесків на депозитні рахунки вказаної установи на зазначену суму, а самі гроші привласнила.

Миргородська міжрайонна прокуратура порушила кримінальну справу за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Нагадаємо, що вчора, 25 березня міліція повідомила про аналогічний випадок в Харківській області.

Працівниця банку протягом минулого року та двох місяців цього року присвоїла гроші клієнтів банку - власників депозитних рахунків у сумі понад один мільйон доларів, 420 тисяч гривень, 81,4 тисячі євро і 40 тисяч російських рублів.

Тим часом, багатьом українцям, щоб отримати свої депозити, доводиться робити відчайдушні вчинки. Вчора, 25 березня, жінка добилася повернення депозиту, прикувавши себе до дверей Імексбанку в Івано-Франківську. 18 березня в Полтаві вкладниця банку Надра, отримавши відмову в поверненні депозиту, влаштувала бійку. 9 березня 76-річний житель Рівненського району, оголився і погрожуючи самоспаленням, домігся повернення частини свого вкладу на депозитний внесок в Укрпромбанк. Наприкінці лютого в Севастополі один із вкладників Укрпромбанку прикував себе ланцюгом до перилам і проковтнув ключ від замку.

Також в Україні почастішали випадки пограбування банків.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK