Черновецький заявив, що розцілувався з Луценком

Черновецький заявив, що розцілувався з Луценком
Фото Тараса Бондаренка

Черновецький, зокрема, заявив про свою домовленість з Луценком про дотримання законів правоохоронними органами при розслідуванні причетності пастора церкви Посольство Боже Сандея Аделаджі до діяльності фінансової компанії King's Capital.

"Я зустрічався з Луценком, у нас була з ним дискусія стосовно цього ... ми домовилися про те, що закон є закон, всі перед законом рівні, що ніяких репресій (стосовно Аделаджі - ред.) не буде, все буде тільки в рамках закону", - сказав він.

Водночас, Черновецький зазначив, що багато людей за спиною Луценка хочуть, щоб Сандей порушив закон і виїхав із країни, незважаючи на підписку про невиїзд.

За словами мера Києва, він пояснив Луценку, що якщо він покине межі України, то більше не зможе сюди повернутися, а сам Луценко перестане бути господарем становища.

Крім того, під час зустрічі з міністром, за словами мера, вони поговорили про Бога і про те, що у них немає один до одного жодних претензій.

"Ми потисли один одному руки, ми обнялися, по-християнськи розцілувалися, у нас немає жодних проблем - ні у мене до нього, ні у нього до мене", - підкреслив Черновецький.

Він також запевнив, що поважає Луценка, бо той не бере хабарів, є скромною, віруючою людиною і хорошим сім'янина.

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що слідство має у своєму розпорядженні відеодокази про те, що пастор Посольства Божого Сандей Аделаджа агітував парафіян вкладати кошти в компанію King's Capital.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK