Модернізація ГТС: Росія дорікнула Україну в неприязні

Модернізація ГТС: Росія дорікнула Україну в неприязні
president.gov.ua

Зокрема, представник МЗС РФ підкреслив, що Росія зацікавлена вести діалог з Україною щодо будь-яких питань, але така дискусія повинна відбуватися тільки на умовах поваги позицій один одного.

"Те, що відбулося в Брюсселі на форумі, - це був недружній крок стосовно Росії як з боку ЄС, так і з боку України, з керівництвом якої, починаючи з січня, у газових справах в нас було багато контактів", - сказав Нестеренко.

За його словами, в результаті таких контактів сторони вийшли на певне розуміння, але форум у Брюсселі показав, що не всіх досягнутих домовленостей дотримуються.

Також представник МЗС нагадав, що внаслідок цих подій Росія відклала проведення в Москві на початку квітня засідання Комітету з питань економічного співробітництва Українсько-російської міждержавної комісії. Відповідаючи на уточнююче питання, Нестеренко сказав, що цей захід відкладено на невизначений термін".

У рамках цього засідання, як зазначив Нестеренко, планувалося обговорити весь комплекс співробітництва Росії та України в економічній сфері, включаючи енергетичні питання.

Нагадаємо, сьогодні МЗС України заявило, що задоволене підписаними в Брюсселі домовленостями про модернізацію української ГТС. Реакцію Росії українські дипломати назвали емоційною.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK