Симоненко: Кучма та Ющенко працюватимуть над обранням Президентом Яценюка

Симоненко: Кучма та Ющенко працюватимуть над обранням Президентом Яценюка
president.gov.ua

Про це він заявив сьогодні, 27 березня, під час прес-конференції.

"Сьогодні готується нова технологія на президентські вибори. Кучма і Ющенко як породження американських інтересів і системи технології виборів у нас в Україні працюватимуть над обранням Яценюка Президентом", - сказав він.

Він зазначив, що підготовка відповідної технології є свідченням того, що на майбутніх президентських виборах визначальну роль відіграють зовнішні чинники, а не внутрішні у вигляді волевиявлення українських виборців.

Симоненко також додав, що на сьогодні й ЗМІ підключилися до активної підтримки Арсенія Яценюка, оскільки по телебаченню щодня показують, "звідки привіти він передає українському народові, куди їде і на яких поросят дивиться".

Говорячи про можливість своєї участі в президентських виборах, лідер комуністів висловив переконання, що зможе "гідно представити" інтереси КПУ, якщо на з'їзді Компартії буде прийнято рішення про висунення його кандидатури на посаду Президента.

"До участі в цій політичній акції я готовий", - сказав Симоненко, додавши: "Я зможу гідно представити інтереси нашої партії".

Крім того, Симоненко вкотре зазначив, що фракція КПУ виступає за внесення змін до Конституції, в яких необхідно передбачити обрання Президента у Верховній Раді.

Як повідомлялося, 22 березня лідер українських комуністів Петро Симоненко заявив, що президентську виборчу кампанію лідера Фронту змін Арсенія Яценюка фінансуватиме іноземний капітал.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK