Тимошенко в Брюсселі думала не про відносини з лідерами Росії, а захищала Україну

Тимошенко в Брюсселі думала не про відносини з лідерами Росії, а захищала Україну
tymoshenko.com.ua

Про це вона заявила в ефірі телеканалу 1+1 в неділю ввечері.

"Я живу і працюю не для свого іміджу та рейтингу, не для особистих хороших відносин з лідерами інших країн. Я працюю заради того, щоб Україна стала іншою - сильнішою і самодостатнішою. І тому треба мати мужність захищати національні інтереси України", - наголосила Тимошенко, висловлюючи свою думку про те, що результати конференції в Брюсселі негативно позначилися на відносинах Києва з Кремлем.

Прем'єр підкреслила, що ніколи не поділяла стратегічні плани інших країн з будівництва газопроводів в обхід України, "стратегії обходити Україну з газопроводами, і залишити нашу ГТС без газу, без транзиту, без обсягів робіт та без мінімум 3 мільярдів доларів щорічно для економіки України".

Вона підкреслила, що "завжди захищала ГТС від нечесної приватизації, від нечесних консорціумів, і знала, що це зберігає Україну не як об'єкт геополітичних енергетичних установок, а як безпосереднього учасника і гравця".

Як повідомлялося, Президент України Віктор Ющенко не виключає, що в майбутньому Європа купуватиме газ у Росії на російсько-українському кордоні.

Україна виходить на глибоке реформування національного газового ринку, заявив Ющенко.

Президент РФ Дмитро Медведєв і федеральний канцлер ФРН Ангела Меркель під час зустрічі в Берліні 31 березня обов'язково обговорять питання щодо укладення Україною та Єврокомісією Декларації з модернізації української ГТС, вважають в Кремлі.

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK