Наша Україна скасувала черговий етап з'їзду

Наша Україна скасувала черговий етап з'їзду
liga.net

Як пише газета, пропрезидентська частина політсили пояснює, що на цьому етапі повинна була обиратися політрада.

"Однак до цього партія повинна була провести конференції по областях, на яких були б висунуті кандидатури до керівних органів. Цього зробити не встигли", - заявив нардеп Андрій Парубій. За його словами, шостий з'їзд НСНУ буде автоматично закритий, а наступний буде проведено ближче до кінця квітня.

Опозиційна частина НСНУ впевнена, що збори партійців скасували з іншої причини, пише Дело. "Думаю, це сталося тому, що заплановане об'єднання з Єдиним Центром, яке не вдалося на другому етапі з'їзду, не вдалося б провести і на третьому", - вважає народний депутат Ольга Герасим'юк.

Дело пише, що об'єднання провалилося в першу чергу через опір регіональних організацій НСНУ. Джерело Дела в партії зазначило, що до нового з'їзду керівництво партії спробує змінити склад обласних делегацій, зробити його меншим і набрати туди контрольованих людей. Побічно це підтвердила Лілія Григорович, зазначивши, що на сьомому з'їзді "будуть нові делегати".

Газета також пише, що оновлення складів делегацій допоможе керівництву НСНУ ще в одному питанні. Нашоукраїнці, які підтримують позицію Президента, планують виключити з лав партії Миколу Мартиненка, Олександра Третьякова, Валерія Борисова, Едуарда Зейналова, Юрія Ключковського, Ольгу Герасим'юк, Руслана Князевича.

Перед цим їх виключили з ради партії за підписання коаліційної угоди з БЮТ і Блоком Литвина. Тепер перед партією стоїть питання про їх заміну в керівному органі. Співрозмовник у НСНУ зазначив, що "оновлені делегації проголосують за потрібних людей". Крім того, за словами Парубія, "буде скорочено чисельність ради партії, тому що зараз це дуже численний, і громіздкий орган для вирішення оперативних проблем".

Як раніше повідомляло Дело, Народний союз Наша Україна в кінці березня планував провести з'їзд, щоб серйозно оновити керівництво партії.

Зокрема, за даними Дела, із керівництва попросять цілу групу народних депутатів- Миколу Мартиненка, Олександра Третьякова, Валерія Борисова, Едуарда Зейналова, Юрія Ключковського, Ольгу Герасим'юк та Руслана Князевича.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK