На кладовищах Києва в поминальні дні чергуватимуть наряди міліції

На кладовищах Києва в поминальні дні чергуватимуть наряди міліції
mementosoft.com

Планується також забезпечити киян додатковим міським транспортом, який курсуватиме до всіх міських цвинтарів з 6:00 ранку до 22:00, повідомляють у КМДА.

  "Для забезпечення сталого функціонування кладовищ, в бюджеті міста передбачені цільові кошти. Так, у 2008 році на благоустрій кладовищ було виділено 17,2 млн. гривень", заявив заступник начальника Головного управління ритуальних послуг КМДА Михайло Кутіщев.

Крім того, за словами Кутіщева, цього року в планах міського бюджету виділити 18,6 млн. гривень на благоустрій військових комплексів, вивезення сміття, спорудження залізобетонних огорож, охорону кладовищ, поховання невідомих громадян та осіб без певного місця проживання, а також капітальний ремонт об'єктів кладовищ.

Загальна площа київських цвинтарів перевищує 560 га. У цілому на цвинтарях і колумбарних стінах проведено понад 830 тисяч поховань. Тільки за минулий рік було поховано 13,4 тис. осіб та здійснено понад 10 тис. кремацій, інформує сайт КМДА.

Нагадаємо, що в січні цього року голова КМДА Леонід Черновецький підписав розпорядження, згідно з яким у Києві введено платний вхід на міські кладовища. Пізніше в Київраді пояснили, що платним буде не вхід, а в'їзд на кладовища. У лютому за результатами перевірки столичної прокуратури плату за в'їзд на територію столичних кладовищ було скасовано.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK