ЗМІ не змогли з'ясувати, звідки у Турчинова квартира за 4,5 мільйона

ЗМІ не змогли з'ясувати, звідки у Турчинова квартира за 4,5 мільйона
tymoshenko.com.ua

Як пише Дело, минулого року перший віце-прем'єр-міністр задекларував 5,2 мільйона гривень доходу. Це майже в сім разів більше, ніж за 2007 рік.

Відповідно до декларації Турчинова, основна стаття його доходів за весь минулий рік - продаж квартири за 4,5 мільйона гривень. Разом з тим, у декларації Турчинова і його сім'ї за попередні роки - 2007-й і 2006-й - фігурує лише одна квартира загальною площею в 100 квадратних метрів.

Дело зазначає, що відповідно до декларації за 2008 рік, ця квартира, як і раніше, залишилася у власності Турчинових.

Спроба Дела з'ясувати, яку квартиру купив Турчинов і чому швидко продав, не вдалася.

Помічниця віце-прем'єра Анна Вахоцька, після того як почула запитання, відмовилася від коментарів, вказуючи на брак часу.

Соратники Турчинова, пише Дело, теж не в курсі, де політик взяв таку дорогу нерухомість і чому був змушений її так швидко продати.

За словами керівника відділу продажів квартир компанії Траєкторія Олександри Оніщук, за 4,5 мільйони минулого року можна було продати пентхаус з шикарним ремонтом на Оболонських Липках загальною площею 220 квадратних метрів, квартиру з меблями і побутовою технікою площею 270 квадратних метрів на Горького або дворівневу квартиру площею 170 квадратних метрів на Саксаганського.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK