Янукович розкритикував послання Ющенка до Ради

Янукович розкритикував послання Ющенка до Ради
Reuters

Про це він заявив на брифінгу після виступу Президента.

"Оцінка ситуації з одного боку була правдивою, а з іншого боку - вона була декларативною. Зараз не треба декларувати питання, чому в Україні погано жити людям, чому економіка не працює. Сьогодні повинні бути дії", - сказав Янукович.

Він переконаний, що дії Ющенка потрібно спрямувати на подолання політичної кризи у зв'язку з відсутністю в Кабінету Міністрів підтримки в парламенті.

Крім того, відповідаючи на питання, чи зверталася ПР до Конституційного Суду з проханням роз'яснити дату проведення чергових виборів Президента, Янукович зазначив, що це питання обговорюється.

"Рішення поки що не прийнято, тому ніякого звернення ще не було в Конституційний Суд. Я думаю, що це питання найближчого місяця", - заявив Янукович.

Говорячи про ініціативу Президента щодо створення двопалатного парламенту, Янукович заявив, що для створення двопалатного парламенту необхідно, щоб пройшов певний період часу. За словами лідера Партії регіонів, необхідно спочатку подолати економічну кризу, провести реформу місцевого самоврядування, судової влади і тільки після цього обговорювати можливість введення другої палати.

"Україна ще цей шлях не пройшла", - підкреслив Янукович.

Водночас, він висловив думку про необхідність створення парламентської конституційної комісії із розробки змін в Основний Закон.

Як повідомлялося, сьогодні, 31 березня, Президент Віктор Ющенко виступив із щорічним посланням до Верховної Ради про внутрішню і зовнішню ситуацію України.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK