Ъ: Безсметрний повертається в керівництво Нашої України

Ъ: Безсметрний повертається в керівництво Нашої України
newsru.ua

Видання зазначає, що вчора Президент Віктор Ющенко провів засідання президії НСНУ. За інформацією прес-служби Президента, Ющенко заявив, що зараз партія потребує сміливих, чітких кроків для оновлення.

Член президії НСНУ, народний депутат Ксенія Ляпіна заявила, що засідання було необхідно для того, "щоб Віктор Ющенко взяв палицю і роботу виконавчих органів партії нарешті було запущено". При цьому вона підкреслила, що зустріч Президента з членами партії не пов'язана з підготовкою до будь-яких виборів.

"На засіданні президії ми домовилися призначити в.о. голови виконкому Романа Безсмертного, оскільки він знає партію як свої п'ять пальців", - повідомила Ляпіна.

Видання зазначає, що Безсмертний раніше займав посаду голови виконкому НСНУ, від якої відмовився в липні 2007 року. "Зараз я є заступником голови Секретаріату Президента та вважаю, що поєднувати ці посади неможливо", - заявляв він тоді.

Однак, пише КоммерсантЪ-Украина, головна проблема полягає в тому, що Безсмертний вже рік не є членом партії, оскільки вийшов з неї в лютому 2008 року разом із ще п'ятьма членами НСНУ, заявив, що в партії наступили "серйозні, незворотні, негативні тенденції".

Нагадаємо, за даними ЗМІ, зараз Наша Україна переживає не найкращі часи. Зокрема, у березні Дело повідомило, що сума боргів партії досягла 37 млн гривень.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK