Голосіївський суд Києва звільнив наркокур’єра, затриманого з рекордною партією наркотиків

Голосіївський суд Києва звільнив наркокур’єра, затриманого з рекордною партією наркотиків
sensator.ru

Нагадаємо, що співробітники столичної міліції провели спецоперацію в Луганській області на кордоні з Росією, затримавши організовану групу з 5 осіб, у якої вилучили понад 3 кілограми різних наркотиків. Як повідомлялося раніше в МВС України в Києві, у злочинців також вилучили понад 3 кілограмів героїну, 2 грами кокаїну та 5 грамів марихуани, а також пістолет ТТ з патронами, автомат Калашникова з патронами, бойову гранату РГД із запалом.

Також встановлені і затримані інші учасники угруповання, які займалися фінансовими і організаційними питаннями, повідомляється в МВС. Під час допиту всі учасники угруповання визнали свою провину і розповіли про деталі незаконних операцій.

Міліція передала порушену кримінальну справу для судового розгляду. Суддя Голосіївського районного суду Тетяна Шевченко прийняла рішення скасувати перебування під вартою затриманого кур'єра, у якого був вилучений героїн. Затриманий, у свою чергу, на засіданні відмовився від усіх своїх попередніх свідчень. Він також заявив, що не здогадувався про вміст свого багажу, повідомляють в правоохоронних органах.

Мотивацією дій судді стала конвенція прав людини і недостатність тяжкості вчиненого злочину для подальшого утримання під вартою

Як повідомляють у ГУ МВС у Києві, мотивацією дій судді стала конвенція прав людини і недостатність тяжкості вчиненого злочину для подальшого утримання під вартою.

"Але виглядає це непереконливо, адже за півроку правоохоронні органи зафіксували близько 6 перетинів кордону даною особою. Причому кожного разу молодий чоловік обирав новий шлях і методи перевезення, напевно, готуючись саме до транспортування головної партії героїну ", вважають у міліції.

Зараз підозрюваний все ще перебуває під вартою: столичні міліціонери того ж дня затримали його повторно за підозрою у скоєнні інших злочинів.

Наступне судове засідання попередньо призначено на п'ятницю, 3 квітня поточного року.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK