Київрада скасувала передачу в оренду 31 земділянки

Київрада скасувала передачу в оренду 31 земділянки
newsru.ua
Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 2 квітня, на засіданні Київської міської ради.

Депутати вирішили запропонувати компаніям-орендарям цих ділянок добровільно погодитися на розірвання договорів оренди.

У випадку відмови або якщо відповідь від орендарів не надійде у встановлений законодавством термін, Київрада доручила Київській міській державній адміністрації забезпечити підготовку і подачу позовів про розірвання договорів оренди у Господарський суд Києва.

Як зазначив голова земельної комісії Київради, депутат від Блоку Леоніда Черновецького Олексій Євлах, підставами для скасування передачі цих ділянок під забудову є або негативне ставлення до забудови мешканців прилеглих будинків, або добровільна згода орендарів, або відсутність будівництва на ділянках.

Крім того, Євлах повідомив, що з самого початку міськадміністрація пропонувала Київраді скасувати передачу в оренду близько 100 земділянок, однак у результаті обговорення цього переліку їхню кількість було зменшено до 31.

Як повідомлялося, у лютому Головне управління земельних ресурсів Київміськадміністрації запропонувало Київраді скасувати передачу в оренду компаніям-забудовникам 41 земельної ділянки під забудову.

Сьогодні ж, 2 квітня, на своєму засіданні Київрада скасувала рішення про порядок розміщення малих архітектурних форм, тимчасових споруд та торгових рядів у столиці.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK