Блок Кличка вимагає від Президента до 30 квітня звільнити Черновецького з посади голови КМДА

Блок Кличка вимагає від Президента до 30 квітня звільнити Черновецького з посади голови КМДА
tsn.ua

Про це йдеться у  заяві Блоку Кличка щодо ситуації в Києві.

“Від імені територіальної громади міста Києва ми вимагаємо від прем’єр-міністра України внести подання Президенту України про звільнення Леоніда Черновецького з посади голови Київської міської державної адміністрації.

Вимагаємо від Президента України в термін до 30 квітня 2009 року звільнити Леоніда Черновецького з посади голови Київської міської державної адміністрації”, - наголошується в заяві.

Також Блок Кличка звернувся до депутатських фракцій Київради з пропозицією створення "Координаційної ради порятунку Києва" і об’єднання у конструктивну більшість задля забезпечення основних принципів місцевого самоврядування, стабілізації економічної та соціальної ситуації у місті виконання антикризових заходів, перегляду бюджету столиці, залучення громади до прийняття рішень.

За словами авторів заяви, “столиця України сьогодні опинилась у ситуації, у якій не була з часів Великої Вітчизняної Війни”, “інфраструктура міста знаходиться у глибокому колапсі, про що свідчить ситуація у житлово-комунальній сфері, екології, транспорті і соціальній сфері".


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK