Аделаджа витратить на святкування 15-річчя Посольства Божого до $ 3 млн

Аделаджа витратить на святкування 15-річчя Посольства Божого до $ 3 млн
segodnya.ua

Святкування з нагоди 15-річчя Посольства Божого стартувало вчора, 2 квітня, у київському Палаці спорту.

На святкування прийшло близько 3 - 4 тисяч парафіян. Кілька секторів навпроти сцени пустували, VIP-зона також порожня. Українські політики, яких запросив Аделаджа, не прийшли, повідомляє видання.

Нагадаємо, минулого тижня він повідомив, що серед запрошених на святкування 15-ої річниці церкви - президент США Барак Обама, Президент України Віктор Ющенко, прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, мер Києва Леонід Черновецький і лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

Як повідомили Газеті по-київськи в адміністрації Палацу спорту, оренда приміщення коштує 80 тис. грн на день, отже, за три дні Посольство Боже витратить 240 тис. грн. Основною витратою церкви стала оплата квитків та розселення гостей, які приїхали з різних країн світу: Білорусі, Росії, Нігерії, США, Німеччини і Латинської Америки, пише Газета по-київськи. Фахівці оцінили витрати Аделаджі на саме свято у 350-400 тис. грн, а загальний кошторис із доставкою та розселенням гостей у $ 2-3 млн.

Як повідомлялося раніше, у лютому цього року київська міліція порушила кримінальну справу стосовно пастора церкви Посольство Боже Сандея Аделаджі за підозрою в причетності до шахрайських дій фінансової групи King's Capital.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK