Судмедекспертиза підтвердила факт самогубства російського дипломата в Одесі

Судмедекспертиза підтвердила факт самогубства російського дипломата в Одесі
revisor.od.ua

Про це сьогодні повідомили в Одеському бюро судово-медичної експертизи.

За висновком судово-медичного експерта Сергія Юрченка, який брав участь у проведенні експертизи з української сторони, для інших висновків немає підстав.

У Генконсульстві Російської Федерації, в будівлі якого сталася трагедія, відмовляються від будь-яких коментарів.

Не мають ніяких відомостей про причини і обставини смерті 44-річного дипломата, а також про узгоджене з його родичами місце поховання і в Представництві МЗС України в Одесі.

“Ми дотепер не одержали ноту з цього приводу від Генерального консульства Російської Федерації”, - заявив  перший секретар Представництва МЗС України в Одесі Георгій Закравявський.

Як повідомлялося, Цвєтков функціонально відповідав у Генконсульстві РФ за двосторонню співпрацю в культурній сфері. Одружений, батько 13-річної доньки. Згідно з повідомленнями деяких ЗМІ, саме Цвєтков відповідав також за співпрацю і підтримку, зокрема фінансову, проросійських політичних сил Одеси, зокрема, партії Родіна, яку очолює Ігор Марков. За відомостями деяких ЗМІ, у січні поточного року з автомобіля Цвєткова був викрадений портфель із службовою документацією.

Між тим, начальник Одеського міського управління охорони здоров’я Олена Якименко направила керівництву Генпрокуратури, СБУ і МВС України заяву про погрози фізичної розправи з боку Ігоря Маркова.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK