Проект Росія: Україну повернули у межі колишнього СРСР

Проект Росія: Україну повернули у межі колишнього СРСР
nr2.ru

Як повідомляє РІА Новий Регіон, особливу увагу на білбордах і щитах привертають позначені географічні контури СРСР, що може бути явним натяком на відтворення російської імперії у межах колишнього Союзу.

На думку деяких спостерігачів, поява такого роду реклами може бути ходом Москви у відповідь на чергове газове ускладнення в стосунках з Києвом після брюссельської конференції, де керівництво України уклало угоду з ЄС про розвиток газотранспортної системи своєї країни без участі Росії.

Якщо дотримуватися цієї версії, таким вельми провокаційним чином Кремль намагається наочно продемонструвати Україні, які наслідки чекають країну в разі загострення ситуації.

Так чи інакше, про замовників скандальної реклами Проекту Росії наразі нічого невідомо. Фірма, що займається розміщенням білбордів, відмовляється назвати будь-які дані, посилаючись на умови угоди.

Як повідомлялося, в Москві знову з’явилася реклама Американського сала, яка в лютому цього року стала причиною  багаточисельних скандалів, у тому числі на міжнародному рівні.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK