Ющенко і Тимошенко привітали геологів з професійним святом

Ющенко і Тимошенко привітали геологів з професійним святом
pictures.reuters.com

Про це повідомляється в офіційних привітаннях політиків.  

"Щоденна наполеглива праця геологів, геодезистів та картографів лежить в основі освоєння природних багатств нашої землі, планування міст і сіл, проектування та будівництва транспортної інфраструктури країни," - зазначає Ющенко.

"Сьогодні, коли в країні проводиться завершальний етап земельної реформи, від вас значною мірою залежить успішна реалізація цього важливого для всього суспільства проекту," - вважає Президент України.  

Політик переконаний, що професіоналізм і сумлінна праця геологів і надалі будуть відігравати значну роль у зміцненні української економіки, розвитку сильної і багатої держави.  

У свою чергу прем'єр-міністр зазначила, що країна пишається працівниками геології, геодезії і картографії, які, незважаючи на складні погодні умови - дощ, сніг, спеку та інші проблеми, - самовіддано працюють над збільшенням національного багатства і своєю невтомною працею забезпечують реалізацію державної політики в цій галузі.  

Тимошенко також висловила впевненість, що Україна може і повинна бути світовим лідером у галузі видобутку та переробки мінеральної сировини.

"Сподіваюся, що, об'єднавши зусилля, ми зможемо істотно зменшити залежність економіки від імпорту енергоносіїв та отримати справжню енергетичну незалежність. Саме так можна зробити суттєвий економічний прорив", - йдеться в привітанні прем'єра.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK