У Чернівцях спіймали італійського мафіозі

У Чернівцях спіймали італійського мафіозі
Reuters

Як повідомили в МВС, угруповання займалося розповсюдженням і торгівлею на території зазначених країн наркотиками, зброєю, вибухівкою, підробкою документів, купівлею краденого майна та фальсифікацією продуктів харчування.

Наприкінці лютого правоохоронні органи Неаполя отримали постанову суду на затримання, екстрадицію та подальше ув’язнення терміном на 30 років розшукуваного лідера злочинного угрупування.

За інформацією італійських поліцейських, злочинець перебував у Чернівцях. У зв'язку з цим МВС України організувало розшук зловмисника.

За даними силовиків, 2 квітня правоохоронні органи трьох держав провели операцію із ліквідації злочинного угрупування.

Як повідомив представник Інтерполу в Чернівецькій області Олексій Андріяш, одночасно із затриманням у Чернівцях громадянина Італії, на території Албанії та Італії було затримано понад 20 членів злочинного угруповання.

Затриманий із жовтня 2008 року періодично приїжджав до Чернівців, де відкрив будівельний бізнес. МВС з'ясовує, чи здійснював італієць злочини в Україні.

Як повідомлялося, в березні в Амстердамі заарештували члена італійської мафії Ндрангетта Джованні Странджо, якого підозрюють у вбивстві шести італійців у 2007 році.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK