У Київській області адвокат приховав майже мільярд гривень

У Київській області адвокат приховав майже мільярд гривень
epochtimes.com.ua

"Викривши потужний конвертаційний центр, ми з'ясували, що за останні кілька років він приховав майже 1 мільярд гривень. Організатором виявився керівник однієї із київських адвокатських компаній. Юрист допомагав мінімізувати податки, які повинні були заплатити підприємці", - поінформував співробітник прес-служби ДПА Володимир Сапіжак.

За його словами, на надання допомоги підприємцям в ухиленні від податків столичного адвоката підштовхнуло зменшення його доходів на основному місці роботи.

Як зазначив співробітник прес-служби ДПА, діяв адвокат за наступною схемою: наприклад, прибуток у підприємства становив 1 млн гривень, воно мало заплатити близько 200 тисяч гривень податків. Адвокат допомагав документально оформити так, що, наприклад, 1 млн гривень було витрачено на будівництво будь-якої дороги, що обкладається меншими податками.

Крім того, він допомагав оформити фіктивне банкрутство і легалізувати контрабанду.

Нагадаємо, на початку березня СБУ повідомила про викриття конвертаційного центру, через рахунки якого пройшло понад 500 000 000 гривень.

Наприкінці лютого в Кременчуці працівники обласного Управління по боротьбі з організованою злочинністю викрили конвертаційний центр, через який за два роки було легалізовано майже 300 000 000 гривень.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK