У Києві з'явиться ще один унікальний дитячий центр

У Києві з'явиться ще один унікальний дитячий центр
kmv.gov.ua

Не дивлячись на постійну зайнятість і відсутність достатньої кількості вільного часу, не можна забувати про дітей-сиріт, вважає заммера: "Я вважаю, що ми за будь-якої зайнятості, при будь-яких обставин не повинні забувати про тих, хто найбільше потребує нашої допомоги та уваги , це, перш за все, покинуті батьками діти, такі як у Місті щасливих дітей. З ними забуваєш про всі проблеми, отримуєш від них такий заряд енергії та сили, яких надовго вистачає. Коли бачиш їх усміхнені щасливі очі - хочеться робити для них все більше і більше добра ", сказав Денис Басс.

Басс розповів, що завдяки зусиллям очолюваного ним Доброчинного Фонду Місто щасливих дітей, в цьому році в Києві з'явиться ще один унікальний дитячий центр, повідомляють у КМДА.

"Зараз ми допрацьовуємо проект ще одного дитячого центру Місто щасливих дітей. Вже незабаром ми презентуємо його киянам. Переконаний, це буде справжній подарунок для дітей", заявив Денис Басс.

Дитячий центр Місто щасливих дітей відкрився 26 січня минулого року за кошти Доброчинної організації Місто щасливих дітей. Вихованці центру - покинуті і позбавлені батьківського піклування діти.

Басс: Я вважаю, що ми за будь-якої зайнятості, при будь-яких обставинах не повинні забувати про тих, хто найбільше потребує нашої допомоги та уваги, це, перш за все, покинуті батьками діти, такі як у Місті щасливих дітей. З ними забуваєш про всі проблеми, отримуєш від них такий заряд енергії та сили, яких надовго вистачає. Коли бачиш їх усміхнені щасливі очі - хочеться робити для них все більше і більше добра

Центр створено за принципом великої затишної квартири. У будівлі центру знаходиться їдальня з каміном, дитячі кімнати, спортзал, навчальний кабінет, кімнати психолога і лікаря. Основними завданнями центру є надання комплексної соціально-психологічної реабілітації, організація навчання дітей з урахуванням їх можливостей, розвиток творчих здібностей і пошук їм родини.

Як повідомляється на офіційному сайті КМДА, Денис Басс, піклується про 29 вихованців дитячого центру Місто щасливих дітей, в кінці минулого тижня, 5 квітня, став хрещеним батьком ще для однієї дитини - двомісячного Максима.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK