Опубліковано графік вихідних на квітень-червень

Опубліковано графік вихідних на квітень-червень
paska-laset.info

Так, українські працівники, які працюють за графіком п'ятиденного робочого тижня із вихідними днями у суботу та неділю, на Великдень відпочиватимуть 3 дні (18, 19 і 20 квітня), на травневі свята - чотири дні (1, 2, 3 і 4 травня ) і три дні (9, 10 і 11 травня).

Крім того, в червні вихідними будуть три дні на Трійцю (6, 7 і 8 червня) і три дні у зв'язку зі святкуванням Дня Конституції (27, 28 і 29 червня).

Варто нагадати, що статтею 73 Кодексу законів про працю встановлено святкові і неробочі дні, зокрема в квітні неробочим днем є Великдень, який припадає на 19 квітня, в травні святковими днями є 1 і 2 травня - День міжнародної солідарності трудящих і 9 травня - День перемоги, у червні неробочим днем є 7 червня - Трійця і святковим днем 28 червня - День Конституції України.

Нагадаємо також, що згідно із частиною третьою статті 67 КЗпП у випадку, коли святковий або неробочий день (стаття 73 КЗпП) збігається з вихідним днем, вихідний день переноситься на наступний після святкового або неробочого.

Тому за графіком п'ятиденного робочого тижня з вихідними днями у суботу та неділю в 2009 році вихідний день у неділю 19 квітня переноситься на понеділок 20 квітня, вихідний день у суботу 2 травня - на понеділок 4 травня, вихідний день у суботу 9 травня на понеділок 11 травня , вихідний день у неділю 7 червня - на понеділок 8 червня і вихідний день у неділю 28 червня - на понеділок 29 червня.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK