Ъ: За виходом Бондаря з Єдиного Центру стоїть Ющенко

Ъ: За виходом Бондаря з Єдиного Центру стоїть Ющенко
Reuters

Газета нагадує, що вчора голова Бондар оголосив про вихід з партії Єдиний Центр, яка позиціонує себе як пропрезидентська політична сила.

КоммерсантЪ-Украина пише, що тертя з керівництвом Єдиного Центру у Бондаря виникли в кінці березня, після публікації його інтерв'ю в журналі Профіль, у якому Бондар висловився на користь необхідності створення нового політичного проекту.

Джерела Ъ-Украина в Секретаріаті Президента повідомили, що на виході Бондаря з ЄЦ наполіг саме Ющенко. "В кінці березня у Віктора Васильовича (Бондаря - ред.) відбулася тригодинна зустріч з Президентом, у ході якої губернатору було настійно рекомендовано покинути лави Єдиного Центру", - розповів співрозмовник газети.

У Секретаріаті вважають, що Ющенко більше не збирається підтримувати політичний проект Єдиного Центру, що свідчить про його рішенні переформатувати свою команду напередодні виборів.

Видання зазначає, що більшість високопоставлених представників Єдиного Центру зволіли не коментувати внутрішньопартійні проблеми. Єдиним, хто вирішив висловитися стосовно виходу губернатора з партії, виявився перший заступник голови ЄЦ Віктор Тополов.

"Чому член нашої партії робить заяви через прес-службу обласної державної адміністрації? Яке відношення до неї має Єдиний Центр? - обурювався Тополов.

"Я хочу почути слова самого Віктора Васильовича! Нехай пан Бондар вийде і скаже, що він думає, напряму. І нехай він сам підпише заяву, а не якесь там управління преси", - резюмував Тополов.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK