Lamborghini Каладзе під Ужгородом розбив не син голови КС

Lamborghini Каладзе під Ужгородом розбив не син голови КС
obozrevatel.com

Про це повідомив начальник Управління ДАІ у Закарпатській області Петро Луцюк. За його словами, за фактом ДТП, в яке потрапило авто Каладзе, було складено три протоколи по Кодексу про адміністративні правопорушення.

"Перший - за статтею 124 КУАП, власне за фактом ДТП, другий - за неправильний вибір швидкісного режиму (стаття 125), третій - за статтею 126, власне за відсутність реєстраційних документів на авто", - уточнив Луцюк.

Він уточнив, що, згідно з рішенням суду, сума штрафу, визначена за вчинення ДТП, становить 340 гривень, і її повинен буде сплатити водій, який на момент вчинення аварії перебував у Lamborghini.

Крім того, Луцюк повідомив, що за кермом авто на момент ДТП був громадянин України В. Головей, а не син голови Конституційного суду Андрій Стрижак, як про це пишуть ЗМІ.

Головей, за словами начальника Державтоінспекції, нібито переганяти авто в автосервіс, щоб помити, але неправильно вибрав швидкісний режим і злетів у кювет.

Луцюк також повідомив, що офіційно Lamborghini Murcielago зареєстровано в Мілані на відомого футболіста, але передовірено на жителя міста Михайловце Словацької Республіки Ю.Ю. Довганіча, який, можливо, і заїхав на ньому в Україну.

Юридичних підстав для затримання авто, за словами начальника УДАІ, не було, тому на штрафмайданчик його не відганяв.

Як повідомлялося, раніше начальник прес-служби облуправління ДАІ відмовилася коментувати інформацію про те, що за кермом суперкара нібито знаходився Андрій Стрижак, заявивши, що не може назвати прізвище учасника інциденту.

Нагадаємо, що Lamborghini Murcielago, власником якого є Каха Каладзе, потрапив у ДТП 23 березня на об'їзній дорозі Ужгорода. В аварії ніхто не постраждав.

Згодом Каладзе заявив, що за кермом його Lamborghini сидів син голови Конституційного суду України. Зокрема, футболіст зазначив, що син голови КС - його близький друг. Каладзе не побачив у тому, що трапилося нічого скандального.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK