ЗМІ: В Україні скасовують нормативи з фізкультури

ЗМІ: В Україні скасовують нормативи з фізкультури
sch551.edusite.ru

За словами начальника ради керівників загальноосвітніх закладів Оксани Бугакової, тепер на фізкультурі немає нормативів, наприклад, бігати на час школярі вже не будуть.

"Учитель зараз повинен брати до уваги, як часто дитина відвідувала заняття у спортивній формі, як вона зацікавлена у заняттях спортом. Буде не тільки практична частина, але й теоретична. Вчителі стануть приділяти час і викладанню історії спорту", - уточнила Бугакова.

Як пояснив заступник голови Комітету з фізвиховання при Міносвіти Анатолій Ільченко, "якщо у школи є хороше поле, хай грають у футбол, а не бігають або присідають. Якщо школа в горах - туризм, якщо є водойма - плавання, близько 40% програми визначатиме сам учитель ".
Як повідомлялося, 1 жовтня минулого року у середній школі райцентру Новоселиця Чернівецької області під час уроку фізкультури померла 12-річна дівчинка. Цього дня й теж на фізкультури помер 15-річний запорізький школяр.

Крім того, 15 жовтня в технічному коледжі Луцька помер 15-річний школяр. А 4 листопада в місті Кам'янка-Бузька Львівської області в школі № 1 на уроці фізкультури, пробігши одне коло, помер учень 5-го класу.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK