На дорогах Києва можуть з'явитися американські радари для виявлення порушників

На дорогах Києва можуть з'явитися американські радари для виявлення порушників
kmv.gov.ua

Як повідомляється на сайті КМДА, 8 квітня відбулася робоча зустріч виконуючого обов'язки заступника голови КМДА Валерія Миронова з представниками американської компанії ACS, яка є одним з найбільших провайдерів транспортних послуг на державному рівні в США.

"Ми зацікавлені у співпраці з провідними компаніями, особливо в сфері транспорту. Адже сьогодні ситуація в транспортній інфраструктурі Києва вимагає якнайшвидшого вирішення. Щодня містом пересувається більше одного мільйона автомобілів. І ця цифра постійно збільшується. А ось пропускна здатність наших автодоріг при цьому значно зменшується . В результаті маємо регулярні затори та ДТП. Саме тому міська влада сьогодні пріоритетним завданням вважає розбудову транспортної інфраструктури Києва ", заявив Валерій Миронов на зустрічі з представниками компанії ACS.

Повідомляється, що на цьому тижні представники американської компанії відвідають усі профільні комунальні підприємства столиці.

Серед пропозицій американської компанії - обладнання паркінгів та облаштування платежів за паркування, автоматизоване управління дорожнім рухом, фотофіксація і відеоспостереження за транспортними потоками. ASC пропонує встановити в місті радари, які будуть фіксувати перевищення швидкості. Віце-президент ASC Девід Каммінс також запропонував облаштувати київські дороги системами розпізнавання номерних знаків, що дасть можливість скласти список систематичних порушників і стежити за їхнім пересуванням.

Водії, у свою чергу, зможуть побачити зафіксовані порушення і суму нарахованих штрафів в інтернеті. Оплату стягнень також можна буде зробити за допомогою мережі інтернет.

"Ми бачимо, що в Києві вже проведено серйозну роботу по багатьом напрямкам у цій сфері. Але завдань ще достатньо, і ми будемо долучатися до їх виконання", сказав Девід Каммінс.

Нагадаємо, що в березні цього року на дорогах Києва з'явився відеоприлад Візир, який автоматично фіксує перевищення швидкості учасників дорожнього руху.

Зараз порушники правил дорожнього руху в Україні можуть побачити себе в інтернеті на сайтах низки обласних ДАІ.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK