Харківські робітники, вимагаючи зарплати, не пустили на завод директора

Харківські робітники, вимагаючи зарплати, не пустили на завод директора
segodnya.ua

Вранці близько 20 працівників заводу вишикувалися живим ланцюгом на під'їзді до прохідної, загородивши таким чином дорогу машині директора підприємства Володимира Квашніна.

Здаючи назад, він травмував автомобілем начальника одного із цехів заводу, який знаходився біля прохідної. Як повідомили в Головному управлінні МВС в Харківській області, потерпілого госпіталізували в міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної допомоги. За даними міліції, він перебуває в задовільному стані.

На місце події виїхали співробітники ДАІ і слідчо-оперативного відділу Дзержинського району Харкова. У даний час триває збір матеріалів та опитування свідків події.

Як повідомили пікетники, приводом для акції протесту стали масові скорочення і восьмимісячна затримка зарплати. Вони звинуватили директора у доведенні заводу до банкрутства.

"Після того, як Квашнін став директором (у 2008 році), ми майже не працюємо, немає держзамовлень, завод продається на металобрухт", - обурювалися робочі. Крім того, за їхніми словами, днями Володимир Квашнін підписав наказ про скорочення половини штату - "залишаться тільки бухгалтери та охоронці".

Учасники мітингу заявили, що будуть продовжувати акції протесту доти, поки органи державної влади не врегулюють ситуацію.

Нагадаємо, 25 березня близько сотні працівників Херсонського машинобудівного заводу розпочали безстрокову акцію протесту проти масових звільнень із підприємства перед будівлею Херсонської облдержадміністрації.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK