Міносвіти і Microsoft Україна підписали меморандум

Міносвіти і Microsoft Україна підписали меморандум
ceo.az

Ця програма забезпечує студентів і викладачів відповідних закладів широким переліком сучасних продуктів Microsoft для освітніх і навчальних цілей.

Програмне забезпечення може встановлюватися в лабораторних класах і на домашніх комп'ютерах студентів і викладачів у навчальних і дослідницьких цілях. В Україні, як зазначається, ця програма охопила близько 200 вищих навчальних закладів.

Заступник міністра освіти і науки України Максим Стріха заявив, що Міносвіти "високо оцінює всі кроки наших партнерів, які призводять до збільшення інформаційних можливостей наших університетів, до потенційного підвищення якості освіти".

"Таким чином, доступ до своїх програмних продуктів, що Microsoft зараз безкоштовно надає для українських студентів та викладачів, є, безумовно, важливим кроком у потрібному напрямку", - відзначив він.

Нагадаємо, у лютому Microsoft Україна повідомила, що на сайті Онляндія відбувся запуск першого дитячого сервісу електронної пошти в Україні, мета якого - навчання юних користувачів роботі з листуванням.

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK