Ъ: Прокуратура взялася за дружину Зварича

Ъ: Прокуратура взялася за дружину Зварича
zik.com.ua

Як пише Коммерсантъ-Україна, приводом для звернення став зошит, який знайдено 3 грудня 2008 року в ході обшуків в одній із квартир Ігоря Зварича.

У ньому зафіксовано всі рішення суддів Львівського апеляційного адмінсуду, а також суми хабарів, які отримано за прийняття деяких з них, пише газета.

Керівник слідчої групи ГПУ Володимир Жербицький підтвердив Ъ-Україна, що Генпрокуратура звернулася до Ради суддів з таким проханням на підставі зібраних слідством доказів.

Водночас, джерело газети в ГПУ стверджує, що після того, як знайшли зошит із записами, у слідства з'явилася версія, що їх вів не Ігор Зварич: "В ході розслідування було проведено графологічну експертизу, яка підтвердила припущення слідства: записи вела дружина Ігоря Зварича".

Ъ-Україна пише, що Оксана Зварич працює у Львівському апеляційному господарському суді, раніше - у Господарському суді Львівської області. Її колишні колеги відмовилися коментувати інформацію Ъ.

"Вона у нас вже більше року не працює, пішла на підвищення, і давати коментарі стосовно цього я не можу", - заявила Ъ-Україна заступник голови Господарського суду області Олександра Запобічняк.

Як повідомлялося, на початку квітня стосовно екс-голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича порушено ще одну кримінальну справу.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK