Ющенко запросив Тимошенко, Литвина та Януковича разом зустріти Благодатний вогонь

Ющенко запросив Тимошенко, Литвина та Януковича разом зустріти Благодатний вогонь
tabloid.pravda.com.ua
Про це на брифінгу повідомила прес-секретар Глави держави Ірина Ваннікова.

"У церемонії зустрічі благодатного вогню Глава Держави запрошує взяти участь голову Верховної Ради Володимира Литвина, прем'єр-міністра Юлію Тимошенко і український уряд, лідера опозиції Віктора Януковича, а також представників парламентської опозиції, українську інтелігенцію, представників усіх православних конфесій", - заявила Ваннікова.

Як зазначила Ваннікова, Президент України наголошує, що в Святу Великодню ніч і свято Божого Воскресіння український політикум повинен продемонструвати здатність до об'єднання і очищення.

У Софійському соборі Ющенко передасть Благодатний вогонь представникам Церков та делегаціям з областей України. Також він відвідає пасхальні Богослужіння у Володимирському соборі (УПЦ КП - Українська православна церква Київського патріархату), храмі Василя Великого на Львівській площі (УГКЦ - Українська Греко-католицька церква), Андріївської церкви (УАПЦ - Українська автокефальна православна церква) і Свято-Успенської Києво -Печерської лаври(УПЦ).

Як повідомлялося, учора, 12 квітня, Президент України Віктор Ющенко привітав християн західного обряду зі світлим святом Воскресіння Христового.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK