Слово Київ у назвах підприємств зроблять платним

Слово Київ у назвах підприємств зроблять платним
dsnews.ua

Про це йшлося на нараді, що відбулася напередодні засідання бюджетної комісії Київради, повідомляє видання.

Виключення будуть можливими, якщо підприємство надасть вагому аргументацію у вигляді фінансових документів, заявляють в Київраді.

Артюх: Для податкової вже не є аргументом, що назва лише вказує на місцезнаходження підприємства. Податківці наполягають, що місцезнаходження зазначено в адресі, і цього достатньо

"Для податкової вже не є аргументом, що назва лише вказує на місцезнаходження підприємства. Податківці наполягають, що місцезнаходження зазначено в адресі, і цього достатньо", - заявила перший заступник начальника Головного фінансового управління Ірина Артюх.

Для розгляду рішення звільняти від сплати іменного податку від підприємств вимагатимуть документи про господарську діяльність, зокрема про прибутки, а також про розмір сплаченого податку за використання слова "Київ", повідомляють у Київраді.

Розглядати звільнення від сплати іменного податку можна ті підприємства, які виконують важливі соціальні завдання і не займаються комерцією, вважають в бюджетній комісії

Із проханням надати пільги щодо сплати за використання слова Київ у власній назві вже подало КП Київтранспарксервіс, однак Київрада відхилила заяву підприємства, бо вважає, що Київтранспарксервіс отримує від міста на розвиток значно більше від сплати іменного податку. Розглядати звільнення від сплати іменного податку можна ті підприємства, які виконують важливі соціальні завдання і не займаються комерцією, вважають в бюджетній комісії.

Проект рішення про звільнення від сплати за використання символіки Києва підприємствами ВАТ Метробуд і КП Київпарктранс Київрада прийматиме на своєму наступному засіданні.

Нагадаємо, в червні 2007 року Російська Держдума в першому читанні схвалила законопроект, що забороняє іноземним компаніям використовувати в Росії радянські бренди, якщо вони вже використовуються російськими компаніями.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK