Кільчицька обіцяє вирішувати проблему бездомних тварин у Києві по-європейськи

Кільчицька обіцяє вирішувати проблему бездомних тварин у Києві по-європейськи
censor.net.ua

На зустрічі з представниками міжнародних громадських організацій захисту тварин з Великої Британії, Австрії та Німеччини про готовність далі реалізовувати Програму стерилізації заявила перший заступник голови Київської міськадміністрації Ірена Кільчицька.

"Ми залишаємося на шляху гуманного ставлення до тварин і намагаємося гуманними методами зменшувати популяцію бездомних тварин на вулицях міста", сказала Кільчицька.

Кільчицька: Ми залишаємося на шляху гуманного ставлення до тварин і намагаємося гуманними методами зменшувати популяцію бездомних тварин на вулицях міста

"Наближається Євро-2012, і нам необхідно враховувати, як будуть ставитися європейці до того, що тварини будуть на вулицях міста", наголосила перший віце-мер.

Кільчицька також зазначила, що у київської влади є проблемні питання з українськими громадськими організаціями захисту тварин щодо того, щоб після стерилізації тварин знову повертати на вулицю або розміщувати у спеціальних притулках.

"Європейський досвід показує, що не можна випускати тварин на вулиці, але у нас сьогодні немає необхідної кількості притулків. Ми повинні вирішувати цю проблему разом з представниками громадських організацій", зазначила Кільчицька.

Кільчицька: Європейський досвід показує, що не можна випускати тварин на вулиці, але у нас сьогодні немає необхідної кількості притулків

Ми повинні вирішувати цю проблему разом з представниками громадських організацій Вона також вручила представникам міжнародних громадських організацій захисту тварин подяки мера Києва Леоніда Черновецького.

"Ці організації з 1997 року надають фінансову та професійну підтримку громадським організаціям захисту тварин в Україні та Києві. Вони першими почали впроваджувати методи стерилізації для регулювання кількості безпритульних тварин", зазначила Кільчицька.


Кільчицька: Ці організації з 1997 року надають фінансову та професійну підтримку громадським організаціям захисту тварин в Україні та Києві. Вони першими почали впроваджувати методи стерилізації для регулювання кількості бездомних тварин

При цьому вона ще раз наголосила, що київська влада має намір діяти тільки за європейськими стандартами для вирішення проблеми реалізації Програми стерилізації бездомних тварин.

Як повідомлялося сьогодні, 16 квітня, міжнародні організації по захисту тварин мають намір рекомендувати УЄФА не проводити чемпіонат Європи з футболу в 2012 році в Києві у зв'язку з негуманним ставленням до тварин.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK