В Одесі проросійські бойовики вбили активіста організації Січ

В Одесі проросійські бойовики вбили активіста організації Січ
newsru.ua

Як розповіли в обласному об'єднанні патріотичної організації Просвіта, молоді люди з ножами напали на Чайку і його друга при виході з кафе Горішок на розі Олександрійського проспекту і вулиці Троїцької в Одесі. У результаті отриманих поранень Чайка помер на місці, його друг, також активіст Січі, госпіталізований із глибокими ножовими пораненнями. 


Керівник відділу громадських зв'язків УМВС України в Одесі Тетяна Хмельницька підтвердила інформацію про напад і уточнила, що за фактом вбивства двадцятирічного Чайки слідчими Приморського РВВС Одеси порушено кримінальну справу. "Деякі особи, причетні до побоїща, дають показання, співробітники міліції вживають заходів для розшуку одного з підозрюваних у вчиненні злочину", - повідомила Хмельницька. 

За її словами, в інтересах слідства прізвище підозрюваного у вбивстві та обставини скоєного злочину не розголошуються. 

Нагадаємо, що ще в лютому 2009 року Федеральна Служба Безпеки (ФСБ) Росії відзначила активізацію молодіжних націоналістичних угруповань, які все частіше вдаються для реалізації своїх цілей насильницькими методами. 

При цьому, за даними російських правозахисників, у країні з початку року не менше двадцяти людей загинули у результаті нападів на ґрунті ксенофобії.

Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK