Лідери держави привітали українців з Великоднем

Лідери держави привітали українців з Великоднем
byut.com.ua

Президент Віктор Ющенко побажав українцям "глибокої і мудрої віри у наші з вами сили та Божого захисту", - передає його прес-служба. 


На думку Ющенка, українцям у пасхальні дні необхідно замислитися над тим, як вони живуть і як вони хочуть жити. 

Він упевнений, що український народ пройде через нинішні випробування, оскільки він великий і сильний, і йому необхідно просто щиро повірити в себе. 

Глава держави бажає українцям щастя, миру, міцного здоров'я і пасхальної радості. 

"Зустрічаємо сонячну, прекрасну Паску і просимо Божого благословення для кожного з нас на багато літ", - йдеться у привітанні Президента. 

Ющенко просить українців привітати одне одного з Великоднем і відкритися для надії. 

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко висловила надію на те, що Великдень додасть сили українцям для подолання криз і випробувань, йдеться у повідомленні управління зі зв'язків зі ЗМІ секретаріату Кабінету Міністрів. 

"Незважаючи на ті труднощі і проблеми, які сьогодні турбують кожного українця, все ж таки нехай не буде у наших серцях місця для розчарування, розпачу і недобрих помислів, нехай вони обходять кожного з нас, незалежно від обставин і життєвої метушні. Вірю, що свята Паска зміцнить наш дух, додасть нам сили успішно подолати будь-які кризи та випробування ", - сказано у вітанні прем'єра. 

Тимошенко також зазначила, що Паска - це свято свят, торжество торжеств. 

"У ці дні, чекаючи Божого благословення, ми відчуваємо радість і натхнення, віримо у вічне життя і перемогу добра над злом", - сказала вона. 

Крім цього, прем'єр закликала українців, просячи Божого покровительства для своїх родин, помолитися за своїх близьких, відпустити образи та примножити добро у серцях. 

Тимошенко бажає українцям, щоб у їхніх сім'ях панував мир, спокій і затишок, щоб світлий зміст Паски - перемоги над темними силами - щодня наповнював їхнє життя та життя українського народу. 

Голова Верховної Ради Володимир Литвин бажає українцям Божого благословення на мирне та щасливе майбутнє, передає прес-служба Ради. 

"Сердечно вітаю вас зі світлим Воскресінням Христовим - найбільш величним святом християн, символом оновлення людського єства і всеперемагаючої його віри у здійснення найзаповітніших надій та очікувань", - йдеться у його зверненні. 

Литвин звернув увагу на те, що Великдень уособлює найсвятіші духовні цінності та прагнення, і суть вчення Ісуса Христа у цей день набуває особливої життєстверджуючої сили. 

Спікер підкреслив, що історія і нинішні реалії переконують, що будь-які починання і масштабні перетворення мають серйозні передумови на успіх лише за умови, якщо вони ґрунтуються на міцному духовному фундаменті. 

У зв'язку з цим він упевнений, що Паска призначена нагадати всім, що тільки у мирі, любові, єдності та злагоді можна подолати труднощі, духовно оздоровити суспільство, досягти державного руху вперед. 

Спікер нагадує, що прославляти Воскресіння Христове потрібно не тільки словами, але і, у першу чергу, конкретними і істотними справами. 

Як повідомлялося, Президент України Віктор Ющенко і прем'єр-міністр Юлія взяли участь у Пасхальному богослужінні у трьох київських храмах: у Володимирському соборі, у соборі Святого Василія Великого та церкві Святого Апостола Андрія Первозванного.

Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK