Черномирдін вручив чернігівським студентам стипендії: Життя не буде легким

Черномирдін вручив чернігівським студентам стипендії: Життя не буде легким
Reuters

Також посол разом із почесним консулом Росії в Чернігові Вагіфом Алієвим вручив дипломи кращим випускникам юридичного факультету цього інституту.

Вітаючи випускників та студентів, Черномирдін зазначив, що молоді люди отримали і отримують вищу освіту в непростий час - "особлива ситуація, пов'язана з глобальною кризою, яку країни переживають вперше". Тому, за словами посла, молодь повинна готувати себе до труднощів і бути готова їх долати.

"Пообіцяти вам легке життя язик не повертається, життя не буде легким, - сказав Черномирдін і провів паралель зі своєю молодістю. - Ми теж отримували дипломи в непростий час, у 1966 році життя теж була складним ". 

Посол Росії побажав випускникам і студентам бути відповідальними й сумлінними. "Найголовніше - сумлінність і відповідальність перед собою, перед своєю родиною і своїм народом", - наголосив він.

Українсько-російський інститут - філія Московського державного відкритого університету - в Чернігові працює з 1996 року. Зараз на 4 факультетах вузу навчається понад 1 тисяч 800 студентів. У цьому році інститут випускає 180 фахівців.

Черномирдін є опікуном інституту в Чернігові і очолює наглядову раду Московського державного відкритого університету, в якому він свого часу також здобув освіту.

Нагадаємо, учора, 22 квітня, Віктор Черномирдін назвав складним отримання вищої освіти українською мовою в Україні.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK