Яценюк назвав Ющенка своїм конкурентом

Яценюк назвав Ющенка своїм конкурентом
president.gov.ua

"Боротьба буде дуже складною, однак вона ускладнитися ще більше після вчорашньої заяви Президента (йдеться про заяву Віктора Ющенка про рішення балотуватися вдруге на посаду Президента України).

Таким чином, у мене три політичні конкуренти: Віктор Ющенко, Віктор Янукович і Юлія Тимошенко", - сказав Яценюк сьогодні в інтерв'ю журналістам у Рівному.

"Сьогодні ми з Президентом Віктором Ющенком - політичні конкуренти", - підкреслив політик.

Арсеній Яценюк перебуває Рівному з одноденною поїздкою. Він відкрив там обласну організацію Ініціативи Фронт змін. Крім того, у програмі поїздки заплановано спілкування з мешканцями міста та відвідання міської дитячої лікарні.

Як повідомлялося, 22 квітня, розповідаючи про перспективи проведення конституційної реформи, Віктор Ющенко заявив: "Я відверто хочу сказати. Це як мій політичний заповіт - якщо ми не зробимо демократичну європейську активну Конституцію, яка сформує противаги влади, ми отримаємо колосальні ризики щодо проходження демократичного процесу".

Відповідаючи на запитання журналістів, чи не означають його слова про політичний заповіт того, що він не братиме участь в наступних президентських виборах, Ющенко сказав: "Іду. Це так зрозуміло, очевидно".

Згідно із останніми соцопитуваннями, більше третини українців вважають, що Ющенко хотів би бачити своїм наступником Яцeнюка, який у другому турі президентських виборів перемагає Тимошенкo, але поступається Янукoвичу.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK