Ющенко доручив Кабміну та КМДА дотримуватися законів при введенні платних послуг у медичних установах Києва

Ющенко доручив Кабміну та КМДА дотримуватися законів при введенні платних послуг у медичних установах Києва
Фото Миколи Лазаренка/ Прес-служба Президента

Про це йдеться у відповідному указі № 266/2009 від 24 квітня.

Ющенко також доручив Кабміну і мерії забезпечити фінансування наступного будівництва:

- Центру ПЕТ-технологій для раннього виявлення онкологічних захворювань для його відкриття до 1 грудня;

- Першої черги центру інфекційних хвороб Жовтневої (Олександрівської) лікарні для введення його в експлуатацію до 1 липня 2010 року;

- Реконструкції корпусів міської лікарні № 14 для розміщення у них Київського міського центру крові до 1 жовтня 2010 року.

Ющенко також рекомендував прокуратурі активізувати нагляд над дотриманням владою Києва законодавства у сферах забудови, підприємництва, роздрібної торгівлі продуктами харчування, алкогольними та тютюновими виробами, перевезеннями

Київміськадміністрації Ющенко доручив до 24 червня розробити порядок розміщення малих архітектурних форм та тимчасових споруд, зміни в методику розрахунку орендної плати за користування комунальним майном метрополітену і в умови організації та проведення конкурсів на перевезення пасажирів маршрутками.

Ці рішення мерії рекомендується розробляти разом з профільними громадськими організаціями, чітко дотримуючись принципів регуляторної політики, повідомляється в документі.

Ці рішення мерії рекомендується розробляти разом із профільними громадськими організаціями, чітко дотримуючись принципів регуляторної політики, повідомляється в документі

Крім того, Ющенко доручив мерії до 24 червня розробити механізми запобігання зловживань під час видачі дозволів на розміщення зовнішньої реклами в Києві, забезпечити вільний доступ на кладовища підприємців, що надають ритуальні послуги. У зв'язку із цим Президент доручив Антимонопольному комітету, Державної інспекції з контролю над цінами та прокуратурі Києва перевірити дотримання мерією прав громадян при наданні їм ритуальних послуг.

Ющенко також рекомендував прокуратурі активізувати нагляд над дотриманням владою Києва законодавства у сферах забудови, підприємництва, роздрібної торгівлі продуктами харчування, алкогольними та тютюновими виробами, перевезень.

Як повідомлялося 4 березня цього року Президент України Віктор Ющенко доручив Генеральній прокуратурі перевірити діяльність Київської міськадміністрації.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK