В інтернеті продаються фальшиві питання незалежного тестування і відповіді до них

В інтернеті продаються фальшиві питання незалежного тестування і відповіді до них
newizv.ru

Про це повідомив директор Українського центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук в інтерв'ю газеті "Україна Молода".

Однак він упевнений, що бажаючих придбати фальшиві тести буде чимало, тому що "люди звикли до того,  що потрібно щось діставати, купувати, перепродувати".

"Я в інтернеті особисто спробував купити тест з французької мови та відповіді до нього. Заплатив з рахунку мобільного телефону 32 гривні - ні гривень, ні відповідей ", - поділився власним досвідом Іван Лікарчук. Але найцікавіше те, додав він, що в Українському центрі ще немає остаточного варіанту тестів з французької мови - а так звані "відповіді" вже продаються.

Лікарчук запевнив, що зміст тестів гарантовано до дня здачі не буде відомо нікому, що було підтверджено в минулому році. "Тому не радив би нікому поспішати на гачок шахраїв. Якщо у когось є зайві гроші - краще віддайте їх нужденним ", - сказав Лікарчук.

Як повідомлялося, в Україні другий рік поспіль буде проведено зовнішнє незалежне оцінювання, яке є обов'язковою умовою для всіх абітурієнтів вітчизняних вузів незалежно від форм власності та навчання.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK