Ремонт Московської площі в Києві можуть перенести на рік через відсутність коштів

Ремонт Московської площі в Києві можуть перенести на рік через відсутність коштів
archunion.com.ua

Цю інформацію підтвердив виконуючий обов'язки голови КМДА Анатолій Голубченко.

За словами Голубченка, в цьому році на реконструкцію площі виділили 2 млн. грн., а ця сума є лише 1% від потреби, пише Сегодня.

"Реально Московська і не фінансувалася. Хоча роботи не припинено, і ми просимо будівельників будувати і записуємо це в борг. Є два доручення прем'єра. Я думаю, як тільки Мінфін виконає це доручення, ми зможемо профінансувати й метрополітен, і головний каналізаційний колектор, і Московську площу ", сказав Голубченко.

Однак фінансування від держави, за словами в.о. голови КМДА, у цьому році поки що не очікується.

Голубченко: Ми планували здати об'єкт уже в цьому році. Однак коштів не вистачає. Тому завершення, можливо, перейде на наступний рік

"Ми планували здати об'єкт вже в цьому році. Однак коштів не вистачає. Тому завершення, можливо, перейде на наступний рік", сказав Голубченко.

Можливий зрив відкриття площі, на яку зав'язані дорожні потоки міста, підтверджують також у Київавтодорі. За словами гендиректора корпорації Георгія Глинського, будівельники працюють за "залишковим принципом", однак брак коштів із кожним днем відчувається все гостріше.

"Нас рятують раніше сплачені поставки будматеріалів, металу і комплектуючих, так як зараз вже потрібно перераховувати кошти за нові. Ось цих живих грошей, саме і не вистачає", говорить Глинський. За його словами, для закінчення усіх робіт на Московській площі необхідно ще 226 млн. грн.

Глинський: Нас рятують раніше сплачені поставки будматеріалів, металу і комплектуючих, так як зараз вже потрібно перераховувати кошти за нові. Ось цих живих грошей, саме і не вистачає

Нагадаємо, що комунальне підприємство Київавтодор заявило про плани завершити реконструкцію у Києві Московської площі до кінця цього року.

Як повідомлялося 27 квітня, Київська влада затвердила програму проведення заходів до Дня Перемоги і виділила з бюджету Києва 186 млн. грн. на її здійснення.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK