Чижмар заявив, що на його незареєстрованому авто раніше їздили у Секретаріаті

Чижмар заявив, що на його незареєстрованому авто раніше їздили у Секретаріаті
mignews.com.ua

Про це Чижмар заявив під час брифінгу.

"Якщо завжди Державтоінспекція закривала очі, а тут, коли треба, раптом піднімається це як порушення - це, в першу чергу, питання до працівників ДАІ", - сказав він. За його словами, "правоохоронці повинні перевіряти державні органи щорічно, а не раз на 5 років".

Чижмар також запевнив, що автомобіль розмитнювався.

"Державне управління справами (ДУС) купувало цей автомобіль в 2003 році в офіційного дилера Мерседес. Тому заяви начальника обласного управління міліції Віталія Максимова, що це авто не розмитнено, - це трішки вигадка", - сказав Чижмар.

Крім того, він повідомив, що до Тернопільської держадміністрації цей же автомобіль експлуатувався в Сумській облдержадміністрації, а ще раніше - у Секретаріаті Президента.

"У 2007 році ми взяли цей Мерседес в оренду, оскільки діючі автомобілі було розкомплектовано або не на ходу, грошей на купівлю адміністрація не має. Цей автомобіль є власністю ДУС. Запитання: чому міліція побачила порушення тільки тепер? Начальник обласного управління міліції повинен був би звинувачувати не облдержадміністрацію, а працівників ДАІ, які допускають такі речі", - заявив губернатор Тернопільської області.

Він також висловив переконання, що правоохоронці повинні встановити і покарати винних у такому порушенні.

Як повідомлялося, 16 квітня працівники ДАІ на одній із вулиць Тернополя зупинили водія автомобіля марки Mercedes-Benz Е-240, на якому їздить губернатор тернопільської області Юрій Чижмар. У Державтоінспекції заявили, що автомобіль не зареєстровано і нерозмитнено. Машину було вилучено.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK