ЗМІ: Янукович таємно відвідав Москву

ЗМІ: Янукович таємно відвідав Москву
АР

За даними газети, у Москві Янукович провів неофіційну зустріч з головою Держдуми Росії, одним з лідерів партії Єдиная Россия Борисом Гризловим.

"З'ясувавши, що шанси на створення коаліції Регіонів з БЮТ знову стрімко тануть, Москва вустами єдиноросів наполегливо порекомендувала Януковичу створити з Юлією Тимошенко хоча б ситуативний союз. Тобто спільно голосувати за "потрібні" питання і не сперечатися", - пише видання.

Крім того, за даними газети, Януковичу пообіцяли: якщо зміни до Конституції прийняті не будуть, підтримку Кремля на загальнонародних виборах президента отримає саме він.

"Втім, це ще не кінець: завтра до Білокам'яної приїде Юлія Тимошенко, яка, не виключено, завдяки жіночим чарам зможе вибити з маленьких, але мускулястих правителів РФ інші обіцянки", - пише видання.

Разом з тим, за даними України молодої, у даний час переговори між Блоком Тимошенко і Партією регіонів "знову загальмували", насамперед тому, що значна частина Регіонів - зокрема група Фірташ-Льовочкін, Володимир Рибак, Олександр Єфремов тощо - Виступають категорично проти об'єднання з БЮТ.

Як повідомлялося, прем'єр-міністри України і Росії Юлія Тимошенко і Володимир Путін під час зустрічі 29 квітня в Москві обговорять взаємодію сторін в енергетичній сфері.

Депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич заперечує переговори представників своєї фракції з фракцією Блоку Юлії Тимошенко щодо зміни формату коаліції у парламенті.

За матеріалами: Україна молода


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK