Київська влада встановили тарифи ЖКГ окремо для кожного будинку

Київська влада встановили тарифи ЖКГ окремо для кожного будинку
Фото Тараса Бондаренка

"Встановити тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій ... по кожному будинку окремо і ввести їх в дію з 01.06.2009", сказано в розпорядженні Київміськадміністрації відповідно в № 518 від 29 квітня.

З конкретними цифрами за тарифами квартплати можна ознайомитися сайті мерії.

Київміськдержадміністрація: Встановити тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій ... по кожному будинку окремо і ввести їх в дію з 01.06.2009

В розпорядженні адміністрація також зазначила, що за достовірність даних, наданих до розрахунку квартплати, персональну відповідальність несуть керівники балансоутримувачів будинків - житлово-експлуатаційних організацій (ЖЕКи), житлово-будівельних кооперативів (ЖБК) та об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).

Київміськадміністрація також зобов'язала ЖЕКи, ЖБК та ОСББ провести роботи щодо поліпшення якості послуг з утримання будинків.

У випадку ненадання окремих послуг, що входять в квартплату, або надання їх у неповному обсязі балансоутримувач зобов'язаний здійснювати перерахунок квартплати.

У розпорядженні вказується, що метою прийняття такого рішення є поетапне підвищення тарифів до економічно обґрунтованих витрат.

Як повідомлялося раніше, в середу 29 квітня, на засіданні Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради виконуючий обов'язки голови Київської міськадміністрації Анатолій Голубченко повідомив про підвищення тарифів на всі види житлово-комунальних послуг для населення з 1 червня цього року в Києві.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK