Павленко заявив, що викрив махінації у готелі Спорт

Павленко заявив, що викрив махінації у готелі Спорт
segodnya.ua

Відповідаючи на запитання журналістів щодо причетності до махінацій навколо готелю бізнесмена з Молдови та щодо загрози втрати Україною права на проведення Євро-2012 у разі приватизації готелю, Павленко сказав: "На сьогоднішній день вдалося зупинити процеси виведення готелю Спорт із власності держави".

Він додав, що правоохоронні органи проводять розслідування цієї справи, і він сподівається на його швидке завершення.

Міністр також додав, що в Молдові порушено кримінальну справу, пов'язану з махінаціями навколо київського готелю, і найближчим часом українські працівники правоохоронних органів повинні порушити таку ж справу.

За його словами, на сьогоднішній день готель Спорт залишається у державній власності. "Готель є, і, я впевнений, буде залишатися у власності держави, і ще довго буде працювати в інтересах українських спортсменів", - наголосив Павленко.

Нагадаємо, видання Українська правда з посиланням на відео, зафіксоване камерами спостереження в готелі Спорт повідомило, що міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко вдарив папкою з паперами комерційного директора готелю Юрія Супрунюка.

Разом з тим сам міністр заявив, що не має наміру подавати у відставку у зв'язку з інцидентом, який відбувся між ним і комерційним директором готелю Спорт Юрієм Супрунюком.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK