Черновецький організує виставку особистих автомобілів

Черновецький організує виставку особистих автомобілів
ua.pravda.com.ua

Про це повідомляється на персональному сайті мера в розділі Мій стиль та захоплення.

Повідомляється також, що в даний час Черновецький є власником близько 20 ексклюзивних авто, серед яких - суперлімузин Maybach і спорт-кар Mercedes-Benz SLR McLaren, зазначає видання. У даний час, Леонід Черновецький їздить на Maybach за $ 650 тис. і на броньованому Mercedes-500 за $ 300 тис., повідомляє видання.

"Це серйозні машини, і вони цілком відповідають моєму сьогоднішньому фінансовому і політичному і якому завгодно іншому статусу", сказав Черновецький.

Черновецький: Це серйозні машини, і вони цілком відповідають моєму сьогоднішньому фінансовому і політичному і якому завгодно іншому статусу

Найбільшу перевагу серед автомобілів голова КМДА віддає марці Mercedes.

"Але і, звичайно ж, машина - не розкіш, а комфортний засіб пересування, як справедливо зазначили Ільф і Петров вустами Остапа Бендера. Я вважаю, автомобіль повинен бути таким, щоб усім, хто його побачить, стало зрозуміло, що власник цієї машини - якщо він бізнесмен - не зазнає ніяких проблем: ні фінансових, ні організаційних, тому що купити, наприклад, той автомобіль, на якому їжджу я сьогодні - Maybach, - досить складно. І, крім того, важливо, що мій автомобіль повинен демонструвати та підтверджувати мій статус чесного платника податків. Мені важливо показати, що я плачу за авто реальну його вартість ", пояснив Черновецький.

Нагадаємо, що в листопаді минулого року, мер Києва Леонід Черновецький купив на аукціоні з продажу службових машин чиновників Київської міської державної адміністрації ГАЗ-14 (Чайка) колишнього першого секретаря ЦК КПУ Володимира Щербицького за 1,5 млн. гривень.

Газета по-київськи: Газета по-киевски


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK