У БЮТ не відкидають, що через Луценка опозиція дестабілізує Раду

У БЮТ не відкидають, що через Луценка опозиція дестабілізує Раду
imk.com.ua

Зокрема, Писаренко припустив, що опозиція буде вимагати відставки Луценка. Водночас, додав депутат, від опозиції може з’явитися ініціатива, щоб зібрати у парламенті необхідні 226 голосів за відставку міністра.

При цьому бютівець висловив думку, що така постановка питання недоцільна, оскільки до кінця не зрозуміло, що насправді відбулося.

"Я думаю, що Юрій Луценко повинен сам пояснити, що насправді відбулося, і до цього часу не варто будувати якісь версії", - сказав нардеп.

Він також виступив противником винесення цього питання на розгляд Верховної Ради. "Я думаю, що всі з'ясування повинні відбутися на рівні Кабінету міністрів", - сказав Писаренко.

Нагадаємо, 6 травня, німецьке видання Bild опублікувало інформацію про те, що в аеропорту Франкфурта поліція затримала Юрія Луценка у стані алкогольного сп'яніння. Поліція Франкфурта офіційно підтвердила, що застосувала силу проти міністра внутрішніх справ України. Водночас МВС України спростувало інформацію ЗМІ про те, що Луценка затримали у нетверезому стані.

Президент України уже висловив занепокоєння інцидентом, що трапився в аеропорту Франкфурта і звернувся до прем'єр-міністра із проханням у дводенний термін організувати відповідне розслідування.

Між іншим, у Партії регіонів зажадали, щоб Луценко подав у відставку. Виправдати дії міністра в аеропорту Франкфурта спробувала Народна самооборона.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK